Vegan Pancakes

Ingrediënten:

  • 1 kopje bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 kopje sojamelk
  • 2 eetlepels zonnebloemolie om het beslag te bakken in de koekenpan

Extra:

  • Voor proteïne pannenkoekjes kun je proteïne poeder aan de droge ingrediënten toevoegen!
  • Eventueel suiker voor de liefhebber

Bereiden:

Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Klop de sojamelk door de droge ingrediënten heen zodat er een glad mengsel ontstaat. Doseer naar wens in de pan en bak aan één zijde tot de bovenkant niet meer vloeibaar is. Draai de pannenkoek voorzichtig om en bak totdat deze goudbruin is. Herhaal totdat al het beslag op is. Versier de pannenkoekjes met een topping naar keuze en serveer direct. Genieten maar!

Tip:

Pannenkoeken warm houden terwijl de rest van het beslag wordt gebakken? Zet een pannetje met kokend water op het vuur en plaats hierboven een (hittebestendig!) bord. Leg de gebakken pannenkoeken op dit bord en dek af met een deksel of ander bord.

Featured image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s